Mantelzorgwoningen: zorg dichtbij voor uw dierbare

Mantelzorg is van alle tijden. Met de druk op de zorgverlening krijgt mantelzorg echter steeds meer aandacht. Jaarlijks zullen vele senioren, gehandicapten en psychiatrisch patiënten die vroeger voor een tehuis in aanmerking kwamen, zelfstandig moeten blijven wonen. Een mantelzorgwoning kopen is een ideale oplossing om degene die zorg nodig heeft, dicht bij u in de buurt te hebben.

Mantelzorgwoningen zijn zelfstandige woningen op uw eigen terrein. De woningen zijn bedoeld voor een huishouden van maximaal twee personen, van wie tenminste één zorg verleent aan de ander, of zorg krijgt van een bewoner van de hoofdwoning.

De mantelzorgwoningen van Keurhorst Houtbouw zijn uniek omdat wij voor elk project een onderscheidend ontwerp maken. Veel hangt immers af van uw persoonlijke situatie en eventuele speciale wensen van de zorgontvanger. Onze mantelzorgwoningen zijn volledig naar eigen wens in te richten en bieden compleet wooncomfort.

Kenmerkend Keurhorst

Volledige ontwerpvrijheid

Wij maken precies wat u wilt

Al onze projecten worden volledig op maat vervaardigd. Uw wensen vormen de basis voor het ontwerp van uw schuur of veranda en daarbij leggen we u geen strobreed in de weg. 

Van vergunning tot installatiewerk

Lees meer

Veluwsch vakwerk

Lees meer
Het bouwen van een mantelzorgwoning is in iedere situatie uniek. Daarom maken we voor ieder project een onderscheidend ontwerp.

Marc Keurhorst

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken