Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Veluwsch Vakwerk

Degelijke bouwwerken van hout, écht Veluwsch Vakwerk

 

Je zou het haast een keurmerk kunnen noemen: Echt Veluwsch Vakwerk. Wat ons betreft het Keurhorst Keurmerk. We bewijzen daarmee graag ons vakmanschap. Keurhorst Houtbouw kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Dat vertalen we in de allerbeste materialen, die met zorg vervaardigd worden door onze vakmannen. Echt Veluwsch Vakwerk spreekt zowel ons werk als ons persoonlijk aan. Dat begint al bij de eerste kennismaking. Tot een oplevering die in de puntjes is geregeld. Een keurmerk van échte Keurhorsters waar we graag op aangesproken worden.

Keurhorst Houtbouw levert Veluwsch vakwerk. Dat kenmerk staat voor ambachtelijk en ongeëvenaard vakmanschap, waarbij de binnenzijde van houten schuren net zo belangrijk is als de buitenkant. Dat ziet u terug tot in de kleinste details, van de afwerking tot de slimme oplossingen om de ruimte in uw houten schuur maximaal te optimaliseren.

Eigenaar Marc Keurhorst noemt het onderscheid met de concurrentie ook wel de ‘Keurhorst-stijl’: “Wij laten onze klanten zo veel mogelijk zelf bepalen wat de uitstraling en de vorm van hun houten schuur moet worden. Dat is nu heel makkelijk met de slimme configurator op deze website. Maar nét die extra authentieke details en de landelijke elegantie, dát noemen we de Keurhorst-stijl in ons Veluwsch vakwerk!” 

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken