Offerte aanvragen

Welkom in onze showroom

We inspireren u graag. Met materialen, voorbeeldprojecten en natuurlijk diverse opstellingen. Graag verwelkomen we u in onze showroom in Barneveld. Alles wat we doen is maatwerk. Wat ons betreft begint het proces altijd met luisteren. Naar uw wensen en ideeën. Pas dan beginnen wij te schetsen. Juist daarom is onze showroom de ideale plek om u te ontmoeten. Een mix van realisaties, voorbeelden en heel veel materialen. Stap voor stap komen we tot een idee.

Keurhorst Houtbouw kiest voor een persoonlijke aanpak. En dat begint in onze showroom!

Afspraak maken
Uw ideeën en wensen zijn onze inspiratiebron. Samen werken we naar het perfecte ontwerp.

Reinder Schouten

Een mix van ervaring en vernieuwing

Inmiddels kunnen we terugkijken op een scala aan gerealiseerde projecten. Alleen dat al is een bron van inspiratie. Uw ideeën en wensen smelten in onze showroom vaak samen met hetgeen we al gemaakt hebben. Tenminste, in zekere mate.

Vanuit Keurhorst Houtbouw streven we altijd naar authenticiteit. Uw project is uniek. Zodanig dat u met het ontwerp al snel een persoonlijk statement maakt. Of anders gezegd: een veranda, kapschuur of welk houtbouwproject dan ook, zegt al snel iets over u. Juist dat is de vertaalslag die we met maatwerk houtbouw graag maken. En daar kunnen we precies onze kwaliteiten profileren. Een veranda, een schuur of een buitenverblijf dat precies bij u past.

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken