Offerte aanvragen

Stijlvolle Douglas schuur op maat van Keurhorst Houtbouw

De Douglas houten schuren van Keurhorst Houtbouw zijn stijlvol en duurzaam. Wist u dat Douglas hout afkomstig is van de Douglasspar? Deze bomen nemen in de komende jaren sterk toe, hierdoor groeit de beschikbaarheid van Douglashout. Onze projecten met schuren van Douglas hout tonen de grote variatie in materialen, afmetingen, afwerkingen en uitvoeringen.

Jarenlange ervaring


Dankzij de jarenlange ervaring in het bouwen van eiken houten schuren en douglas houten schuren kunt u niet alleen rekenen op een stijlvol ontwerp; wij denken ook praktisch met u mee. Maak hieronder een keuze uit één van onze basismodellen schuren. Deze modellen zijn slechts basisprincipes om u een richting te geven van de prijzen mogelijkheden. In overleg stellen wij een persoonlijk ontwerp voor. 

Configureer uw eigen douglas schuur

Configureer uw

Zadeldak schuur op maat

Starten
Configureer uw

Houten kapschuur op maat

Starten
Configureer uw

Prefab schuur op maat

Starten

Kenmerkend Keurhorst

Volledige ontwerpvrijheid

Wij maken precies wat u wilt

Al onze projecten worden volledig op maat vervaardigd. Uw wensen vormen de basis voor het ontwerp van uw schuur of veranda en daarbij leggen we u geen strobreed in de weg. 

Van vergunning tot installatiewerk

Lees meer

Veluwsch vakwerk

Lees meer
De meeste schuren die wij bouwen worden gemaakt van Douglas. Het materiaal is goed te bewerken en te verwerken tot een prachtige schuur.

Marc Keurhorst

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken