Offerte aanvragen

Een stijlvolle houten schuur van Keurhorst Houtbouw

Wij bewijzen u maar al te graag dat een houten schuur geen doorsnee schuur hoeft te zijn. Onze projecten met houten schuren tonen de grote variatie in materialen, afmetingen, afwerkingen en uitvoeringen. 

Eiken schuren en douglas schuren

Dankzij de jarenlange ervaring in het bouwen van eiken schuren, douglas schuren en kapschuren kunt u niet alleen rekenen op een stijlvol ontwerp; wij denken ook praktisch met u mee. 

Maak hieronder een keuze uit één van onze basismodellen schuren. Deze modellen zijn slechts basisprincipes om u een richting te geven van de prijzen mogelijkheden. In overleg stellen wij een persoonlijk ontwerp voor. 

Stel uw schuur samen

Stap 1: Kies een schuur.

Een houten schuur volgens Veluwsch vakwerk

Veluwsch vakwerk

De gedreven houtbouwers van Keurhorst Houtbouw bouwen de schuren zeer degelijk; Veluwsch vakwerk noemen we dat. Wij werken met een grote variatie aan materialen. Daarbij valt te denken aan schuren van eiken of douglas. De schuren worden geheel naar eigen wens afgewerkt met dakpannen, windveren, zinken goten en regenpijpen. 

 

Voorstel op maat

Wilt u een degelijke houten schuur van Keurhorst Houtbouw? Wij garanderen u jarenlang gebruiksplezier voor een eerlijke prijs. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij realiseren vervolgens een offerte en voorstel op maat voor uw houten schuur die voldoet aan uw wensen. Bel 0342 231 241 of mail info@keurhorsthoutbouw.nl.