Offerte aanvragen

Solide houten kapschuur met berging

Houten Schuren
Informatief

Houten kapschuren, je vindt ze in alle soorten en maten. En met allerlei benamingen. Een hoge Drentse kapschuur, een stolpschuur. Kapschuren met berging of met kantoor, berging, carport of ingebouwde berging. Centraal staat de ruimtevraag. Hoeveel ruimte hebt u nodig? En waarvoor?

Kapschuren worden in allerlei vormen gemaakt. En verschillend afgewerkt. Het grote voordeel van een kapschuur is dat er enorm veel ruimte ontstaat. Vaak wordt er gekozen voor een ingebouwde zolder, een ideale ruimte om spullen op te bergen die weinig gebruikt worden.

Een andere mogelijkheid is om de hele schuur open te houden. Dat wil zeggen: maximaal zicht tot in de nok van de kapschuur. Zeker wanneer het balkenwerk opgetrokken wordt uit echte eikenhouten gebinten, krijgt de constructie een hele gave authentieke uitstraling.

Qua afwerking bieden we tal van mogelijkheden. Helemaal natuurlijk hout, of kiest u liever voor de Keurhorst stijl? Die bestaat uit zwart gebeitste wanden waarbij het balkenwerk z’n natuurlijke kleur blijft houden.

Ook qua dakafwerking zien we een diversiteit. De kap kan worden voorzien van dakpannen; die we vervolgens weer bieden in tal van stijlen. Glimmende of juist matte dakpannen. Of kiest u voor een oud-Hollandse stijl?

Kapschuren worden ook regelmatig voorzien van een rieten dak. Keurhorst Houtbouw staat bekend om flexibiliteit en creativiteit. Met als doel dat het ontwerp van uw kapschuur met berging echt uw eigen idee wordt.

Een kapschuur met berging in uw tuin? Bezoek onze showroom en wij vertellen u er graag alles over.

Marc Keurhorst

Inmiddels kunnen we terugkijken op tal van gerealiseerde kapschuren. Soms aan één zijde geheel open, zodat de kapschuur echt fungeert als een ‘wagenschuur’ of carport. In heel veel gevallen wordt de kapschuur voorzien van een berging. Een ruimte die voor tal van mogelijkheden dienstdoet.

We zijn graag creatief als het gaat om de mogelijkheden. De berging van kapschuur wordt met hetzelfde gemak (deels) vormgegeven als kantoor, paardenstal, veranda, carport of dierenverblijf.

 

Maatwerk staat bij Keurhorst Houtbouw centraal. Op basis van uw wensen en ideeën gaan wij graag aan de slag om voor u een ontwerp te maken. Een ontwerp dat een vertolking is van uw gedachten. Daarbij maken we graag gebruik van de ervaring die we inmiddels hebben. Praktische tips, ruime keuzemogelijkheden en ervaring verrijken het ontwerp al snel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een kapschuur voorzien van berging of andere praktische ruimte? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Welkom!

Deel dit bericht op Social Media: