Offerte aanvragen

Houten schuur met overkapping

Houten Schuren
Informatief

Ruimte, ruimte en ruimte. We hebben er allemaal behoefte aan. Wij mensen verzamelen graag. De mooiste meubelen en accessoires voor onze woning en spullen voor in de tuin. Of wat te denken van alle tuingereedschap? Er komt een moment dat je opnieuw ruimte nodig hebt. Een plek waar je ordelijk alle spullen kunt opruimen (en terugvinden!).

De tuin is wat ons betreft vaak een van de meest inspirerende plekjes van het perceel dat we ons thuis noemen. De prachtige lente, waarin we de natuur groen zien worden. Of de hete zomers, waarin we volop genieten van het buitenleven. En de charme van zomer en winter. De tuin verdient een plek waarin we de vier seizoenen kunnen beleven. Een plek waar we met gemak een feestje of BBQ kunnen organiseren; tegelijk een comfortabel toeven waar we tot rust kunnen komen.

 

Twee elementen die Keurhorst Houtbouw samenbrengt in één product: houten schuren met overkapping. Een ruime schuur die precies wordt ingedeeld naar uw wensen. De overkapping wordt gemakkelijk geïntegreerd in hetzelfde bouwwerk, of op een andere wijze aangebouwd.

Maatwerk is ons credo. Daardoor zien we in de praktijk de meest uiteenlopende bouwwerken ontstaan. Prachtige schuren, opgetrokken uit eiken gebinten, afgewerkt met wanden van hetzelfde karakteristieke hout. Of kiezen we juist voor Douglas hout?

Houten schuren voorzien van een overkapping zien we vaak terug als multifunctionele ruimtes. Een overkapping is gemakkelijk in te richten als veranda. Een stijlvolle plaats, als verlengde van de schuur, waarin genoten wordt van alles wat de natuur en de eigen tuin ons biedt. Tegelijk zien we functionele varianten van de overkapping. Wat te denken van een overkapping als carport? Of als opslag van openhaardhout? En bij bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje is een carport snel opgebouwd tot een functionele veranda. Zeker wanneer het weer het maar net toelaat om ’t buiten te houden.

Een houten schuur met overkapping in uw tuin? Bezoek onze showroom en wij vertellen u er graag alles over.

Marc Keurhorst

Keurhorst Houtbouw vervaardigt houten schuren in alle mogelijke vormen en maten. Houtbouw en maatwerk is de kern. Vanuit uw wensen en ideeën werken we samen naar een schetsontwerp toe. Natuurlijk nemen wij u graag mee in de wereld van onze realisaties. De ervaringen en overwegingen van alle klanten die we inmiddels voorbij hebben zien komen, is input voor uw project. Juist daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom in Barneveld. We zien dat ideeën, foto’s en wensen die u aanlevert, samensmelten met de ervaringen die wij al hebben. Kiest u de afwerking en de gewenste materialen meteen, dan maken we snel een eerste schets, waarbij een prijsindicatie direct volgt.

Deel dit bericht op Social Media: