Offerte aanvragen

Landelijke veranda's

Een houten veranda met schuur geeft een perfecte mix tussen een praktische en esthetische invulling van uw tuin. Het zorgt zowel voor een plek om heerlijk tot rust te komen, maar ook voor opbergruimte voor spullen of uw auto. In onze showroom stelt u uw houten veranda met schuur geheel naar wens samen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Configureer uw veranda

Houten veranda met eventuele schuur laten bouwen

Of u nu een houten veranda wenst van 5 meter, van 9 meter, of een veel groter exemplaar. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van deze veranda's met schuur. Of u nu een veranda wenst van eikenhout of van douglas hout, we ontzorgen u graag. Dat doen we uiterst degelijk volgens Veluwsch Vakwerk. 

 

Prefab houten veranda

Uw houten veranda met eventuele schuur bouwen wij prefab in onze werkplaats, waarna het opleveren op locatie plaatsvindt. Het voordeel hiervan, is dat de overlast op locatie tot een minimum wordt beperkt. Uw houten veranda met eventuele schuur staat er binnen een mum van tijd en kan direct in gebruik worden genomen. Wenst u meer informatie over houten veranda's met schuur, bel of mail ons dan gerust!

Configureer uw houten veranda

Configureer uw

Veranda (plat dak)

Starten
Configureer uw

Veranda (kapschuur)

Starten
Configureer uw

Veranda (zadeldak)

Starten

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken