Offerte aanvragen

Een stijlvolle houten veranda van Keurhorst Houtbouw

Van het vroege voorjaar tot de late nazomer genieten in uw eigen tuin? Dat kan met een veranda met plat dak, een veranda in kapschuur model of veranda met zadeldak. Keurhorst Houtbouw bouwt veranda's in alle soorten en maten. Onze projecten met houten veranda's tonen de grote variatie in materialen, afmetingen, afwerkingen en uitvoeringen. 

Veranda van douglas of eiken

Dankzij de jarenlange ervaring in het bouwen van eiken veranda's en douglas veranda's kunt u niet alleen rekenen op een stijlvol ontwerp; wij denken ook praktisch met u mee. Bent u een genieter van het buitenleven? Dan gaat u heel veel plezier beleven met uw veranda van Keurhorst Houtbouw. 

Stel uw veranda samen

Stap 1: Kies een veranda.
Alt 2Foto 3Alt 23

Een houten veranda volgens Veluwsch vakwerk

Veluwsch vakwerk

De gedreven houtbouwers van Keurhorst Houtbouw bouwen uw veranda volgens een uitzonderlijk degelijke bouwwzije; Veluwsch vakwerk noemen wij dat. Wij werken met een grote variatie aan materialen. Daarbij valt te denken aan een veranda van eiken of douglas. De veranda's worden geheel naar eigen wens afgewerkt met dakpannen, windveren, zinken goten en regenpijpen. 

 

Voorstel op maat

Wilt u een stijlvolle houten veranda van Keurhorst Houtbouw? Wij garanderen u jarenlang gebruiksplezier voor een eerlijke prijs. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij realiseren vervolgens een offerte en voorstel op maat voor uw landelijke, moderne of houten veranda die voldoet aan uw wensen. Bel 0342 231 241 of mail info@keurhorsthoutbouw.nl.

Gerelateerde projecten

Bekijk alle projecten