Offerte aanvragen

Stel uw veranda, schuur of carport samen

Maak uw keuze uit één van de basismodellen Configureer uw gebouw van hout

Hoe pakken we het aan?

Maatwerk biedt ongekende en oneindige mogelijkheden. We beperken ons daarom niet tot een standaard aanpak. Op basis van uw wensen stellen we een plan samen. Wie betrekken we bij het project? Is er een stratenmaker nodig? We nemen het complete plan op onze schouders. 

Wat kunt u van ons verwachten? Kort en bondig de hoofdlijn van onze aanpak:
 


 

 

1. Wat zijn uw wensen?

Wordt het een schuur, garage met carport of een tuinkamer voor het ultieme buitenleven? In de eerste stap verkennen we de wensen en verzamelen we zoveel mogelijk bagage. 
 


 

 
2. Schets en offerte. 

Marc werkt de wensen verder uit en gaat met de tekenaar aan de slag om u de wensen uit te werken in een concept, aangevuld met een duidelijke en heldere offerte. We verrassen u graag met een uniek ontwerp. Uiteraard bindt de offerte en tekening u tot niets. Geheel vrijblijvend! 
 


 

 
3. Aan de slag! 

Nadat de schets en offerte akkoord zijn bevonden ontvangt u een heldere planning. In de werkplaats bereiden we alle onderdelen van uw bouwwerk voor en binnen enkele dagen wordt uw project op locatie verwezenlijkt. Na een defintieve oplevering gaan wij met een tevreden gevoel naar huis. Daar doen we het voor! 

Keurhorst Houtbouw

Barneveld (Gld.)
telefoon
0342 231 241
Bel mij terug