Offerte aanvragen

Hoe pakken we het aan?

Maatwerk biedt ongekende en oneindige mogelijkheden. We beperken ons daarom niet tot een standaard aanpak. Op basis van uw wensen stellen we een plan samen. Wie betrekken we bij het project? Is er een stratenmaker nodig? We nemen het complete plan op onze schouders. Wat kunt u van ons verwachten? Lees hieronder kort en bondig de hoofdlijn van onze aanpak.

Overleg
Overleg

Overleg

Laten we bij het begin beginnen, wat zijn uw wensen?

Wordt het een schuur, garage met carport of een tuinkamer voor het ultieme buitenleven? In de eerste stap verkennen we de wensen en verzamelen we zoveel mogelijk bagage.

Tijd voor een schets en een passende offerte!

Marc werkt de wensen verder uit en gaat met de tekenaar aan de slag om u de wensen uit te werken in een concept, aangevuld met een duidelijke en heldere offerte. We verrassen u graag met een uniek ontwerp. Uiteraard bindt de offerte en tekening u tot niets. Geheel vrijblijvend!

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp
Realisatie
Realisatie

Realisatie

Alles helder? Aan het werk!

Nadat de schets en offerte akkoord zijn bevonden ontvangt u een heldere planning. In de werkplaats bereiden we alle onderdelen van uw bouwwerk voor en binnen enkele dagen wordt uw project op locatie verwezenlijkt. Na een defintieve oplevering gaan wij met een tevreden gevoel naar huis. Daar doen we het voor!

Kenmerkend Keurhorst

Volledige ontwerpvrijheid

Wij maken precies wat u wilt

Al onze projecten worden volledig op maat vervaardigd. Uw wensen vormen de basis voor het ontwerp van uw schuur of veranda en daarbij leggen we u geen strobreed in de weg.

Een grote variatie in projecten

Meer lezen

Veluwsch vakwerk

Meer lezen
We houden van aanpakken en leggen de lat hoog. Op die manier komen we tot de mooiste projecten.

Marc Keurhorst

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken