Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Vakmannen gezocht!

Veluws vakwerk. Dat is de handtekening van Keurhorst Houtbouw. Met ons jonge, enthousiaste team creëren we maatwerk. Van ontwerp tot realisatie. Samen nemen we de projecten op onze schouders en maken we veranda’s, schuren, carports. Houd jij – net als ons – van hout? Dan komen wij graag in contact. 

Aanpakker  •  Technisch inzicht  •  Flexibel  •  Secuur

Klantdromen verwezenlijken: Het project is tot in de puntjes voorbereid en in de werkplaats opgebouwd. Nu komt het er op aan. Op locatie - van Groningen tot Maastricht - bouw je de schuur of veranda op en zorg je voor de complete afwerking. Na de montage lever je het project op en kan je de klant blij maken!

Wie we zoeken ... 

Met ons team van enthousiaste houtbouwers hebben we uiteindelijk maar één doel: Tevreden klanten. Wij zoeken een vakman die flexibel is en in staat is om ter plaatse oplossingen te bedenken. Want ondanks alle voorbereidingen, kan het in de praktijk soms net even wat anders lopen.

Wat we bieden ...

Wij sturen je op pad met een moderne bus die uitgerust is met goed materieel. De projecten zijn zeer gevarieerd. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Kies jij voor zo’n afwisselende baan? Dan kan je rekenen op een goed salaris!

Wil jij bij ons werken?

Is één van deze functies jou op het lijf geschreven? Wil jij werken in een groeiend bedrijf met veel uitdaging en variatie? Dan maken we heel graag kennis met jou. Neem contact op met Marc Keurhorst (06-11 18 42 67) of stuur een mail naar marc@keurhorstbouw.nl om kennis te maken, een dagje mee te lopen of om direct te solliciteren.


Waarom jij voor Keurhorst Houtbouw moet kiezen:

- Geen dag is hetzelfde: iedere project is anders
- Volop variatie: in de werkplaats of op de klus
Veel gezelligheid: samen zetten we de schouders eronder 

Zullen we afspreken?

Wij kunnen je nog veel meer vertellen hoe we werken, hoe je dag eruit gaat zien en wat je gaat verdienen. Het lijkt ons leuk om persoonlijk kennis te maken. Bel Marc Keurhorst (06 11 18 42 67) of stuur een bericht via Whatsapp. 

E-mail: marc@keurhorsthoutbouw.nl 
Tel:  0342 231 241 / 06 11 18 42 67 (Marc Keurhorst)

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken