Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

De mooiste gebouwen van hout, dankzij jouw tekenwerk en voorbereiding

Jouw dag bij Keurhorst? Die is iedere dag weer anders. Want iedere schuur of ander houten gebouw dat we maken is anders en heeft jouw aandacht nodig. Neem jij binnenkort plaats in ons nieuwe kantoor? Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider/tekenaar die een actieve bijdrage levert aan de bouw van mooie gebouwen van hout. 

In deze functie ben je spil tussen de klant en onze timmermannen. Of in houtbouwtermen: de constructie van het project. Jij draagt in de voorbereiding de verantwoordelijkheid voor jouw project. Je bent de schakel tussen verkoop en uitvoering. Met jouw bouwkundige kennis weet je hoe je een project het beste ten uitvoer kunt brengen. Je weet dit goed uit te werken en uit te tekenen in Tekla. Kortom: een functie waarbij je klanten blij maakt. En je collega’s natuurlijk ook. 

Wie we zoeken ... 

Wij zoeken een echte teamspeler die graag en duidelijk communiceert. Je bent iemand die van aanpakken weet en hebt structuur in jouw werkzaamheden. Je hebt daarnaast technisch en bouwkundig inzicht. Heb je dit nog niet dan bieden we de ruimte om dit te leren. Dankzij jouw voorbereiding en tekenwerk leveren wij gebouwen van de vereiste kwaliteit op.

Wat we bieden ...

Een uitdagende, zelfstandige spilfunctie in een relatief jong, maar ervaren bedrijf. Je werkt in een gezellig team in een goed geregelde werkomgeving in ons nieuwe kantoor: door de aankoop van het pand van de buurman hebben we een mooi kantoor langs de Hanzeweg. Je krijgt veel vrijheid en volop ruimte voor zelfontwikkeling. Natuurlijk verwachten we daarbij een gestructureerde en duidelijke aanpak. Vanzelfsprekend staan daar een uitstekende beloning en goede arbeidsvoorwaarden tegenover. 

Wil jij bij ons werken?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan maken we heel graag kennis met jou. Neem contact op met Marc Keurhorst (06-11 18 42 67) of stuur een mail naar marc@keurhorstbouw.nl om kennis te maken, een dage mee te lopen of om direct te solliciteren.

 


 

Waarom jij voor Keurhorst Houtbouw moet kiezen:

- Geen dag is hetzelfde: iedere project is anders
- Volop variatie: in de werkplaats of op de klus
Veel gezelligheid: samen zetten we de schouders eronder 

Zullen we afspreken?

Wij kunnen je nog veel meer vertellen hoe we werken, hoe je dag eruit gaat zien en wat je gaat verdienen. Het lijkt ons leuk om persoonlijk kennis te maken. Bel Marc Keurhorst of stuur een bericht via Whatsapp. 

E: marc@keurhorstbouw.nl
T: 06-11 18 42 67

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken