Offerte aanvragen

Over ons

Welkom bij Keurhorst Houtbouw, bouwers van prachtige schuren en buitenverblijven van hout. Ambachtelijk en vakkundig vervaardigd in onze werkplaats in Barneveld en gemonteerd bij liefhebbers van het buitenleven door heel Nederland.

Op een flexibele en gedreven wijze maken we houten schuren, veranda's en buitenverblijven op basis van uw persoonlijke wensen. De combinatie van uw wensen en de creativiteit van Keurhorst Houtbouw levert de mooiste resultaten op.

Persoonlijke aanpak

Keurhorst Houtbouw kiest voor een persoonlijke aanpak. Van stap tot stap werken we naar het eindresultaat. En afspraak is afspraak; volgens de vooraf bepaalde planning wordt het gehele project gerealiseerd, van een eenvoudige schuur tot een complete tuinkamer.

Keurhorst Houtbouw kiest voor een persoonlijke aanpak. En dat begint in onze showroom!

Plan een afspraak

Houtbouw zit in ons DNA

We zijn houtbouwers pur sang. Dat kan gerust gezegd worden van ons hele team. Vakmannen die tekeningen omzetten naar praktijk. En dromen van de mooiste houtverbindingen, inpassingen en afwerkingen. Met één gezamenlijk doel: uw dromen realiseren. Of het nu gaat om een veranda, kapschuur, carport of veranda; wij realiseren het.

Juist dit vakwerk wordt gekenmerkt door de cultuur binnen Keurhorst Houtbouw. De Veluwse no-nonsense aanpak vertaalt zich naar vakwerk. Zowel in de voorbereiding als uitvoering. Vooral dat laatste wordt voor u meteen zichtbaar. Kenmerken als proactiviteit, netheid en oog voor detail benoemen we vaak intern. We zetten deze woorden graag om in daden. Vakmanschap dat u ervaart; in bouw, oplevering en tot in lengte van jaren.  

Kenmerkend Keurhorst

Volledige ontwerpvrijheid

Wij maken precies wat u wilt

Al onze projecten worden volledig op maat vervaardigd. Uw wensen vormen de basis voor het ontwerp van uw schuur of veranda en daarbij leggen we u geen strobreed in de weg. 

Van vergunning tot installatiewerk

Lees meer

Veluwsch vakwerk

Lees meer
Een schuur of veranda van hout laten bouwen? Keurhorst Houtbouw realiseert het volgens Veluwsch Vakwerk.

Reinder Schouten

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken