M2 Vul de afmetingen in

Voer hier de gewenste afmetingen in:

Kies een type

Selecteer uw voorkeur voor het zichtbare gedeelte van de fundering:

Houtsoort

Kies de gewenste houtsoort voor de constructie:

Kies een kleur voor de palen

Maak een keuze voor de gevelbekleding:

Bekleding

Maak een keuze voor de geveldelen aan de buitenkant:

Maak een keuze voor de afwerking van de binnenzijde:

Gewenste afwerking voor de vloer

Gebruik / functie

Voor welke functie gaat u het bouwwerk gebruiken? Op basis van uw toelichting kunnen wij een goed advies uitwerken met de toe te passen materialen.

Terug naar stap 2

Stel nu uw zadeldak schuur samen

Een zadeldak model is het meest gangbare model. Kenmerkend voor een zadeldak is dat er veel ruimte ontstaat indien er een zolder gewenst is. Opties zoals een dakkapel, wolfseind of een verdiepte zolder zijn makkelijk toe te passen bij dit model.

Een zadeldak schuur hoeft niet alleen heel praktisch te zijn. Keurhorst Houtbouw bouwt stijlvolle houten schuren in alle soorten en maten. Stel nu uw eigen schuur samen op deze pagina en vraag een offerte aan.

Een  eiken schuur of een douglas schuur? Keurhorst Houtbouw bouwt ze uiterst degelijk volgens Veluwsch Vakwerk. 

Het weergegeven model is slechts een basismodel. De projecten op onze projectenpagina tonen dat we uw houten schuur op basis van uw eigen wensen kunnen bouwen. 

Voorwaarden

Keurhorst Houtbouw bouwt degelijke schuren volgens Veluwsch Vakwerk. We houden dan ook niet van kleine lettertjes. De genoemde richtprijs is een eerlijke prijs waar we de schuur daadwerkelijk voor kunnen realiseren en monteren (conform bovengenoemde specificaties). Vraag voor een exacte prijsopgave een offerte aan.  

Een schuur op maat

Om de keuze voor u gemakkelijk te maken werken we vanuit  basismodellen. De mogelijkheden zijn echter onbeperkt. Heeft u specifieke wensen of ideeën? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Meer over Keurhorst
/

Vraag vrijblijvend Een offerte aan!

U wilt een een zadeldakschuur laten bouwen? We werken graag een prijsopgave voor u uit. Door middel van het formulier kunt u alle wensen aan ons doorgeven, dan gaan we voor u aan de slag.

Weet u zeker dat u wilt stoppen?

Als u de pagina nu verlaat worden uw keuzes in de configurator niet opgeslagen en zou u de configurator bij terugkeer opnieuw moeten invullen.

Configurator sluiten