Offerte aanvragen

Schuur met overkapping

Een houten schuur met overkapping geeft een perfecte mix tussen een praktische en esthetische invulling van uw tuin. Het zorgt zowel voor opbergruimte voor spullen of uw auto, maar ook voor een plek om heerlijk tot rust te komen. In onze showroom stelt u uw houten schuur met overkapping geheel naar wens samen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Configureer uw schuur met overkapping

Houten schuur met overkapping laten bouwen

Of u nu een houten schuur met overkapping wenst van 5 meter, van 9 meter, of een veel groter exemplaar. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van deze overkappingen met schuur. Of u nu een schuur met overkapping wenst van eikenhout of van douglas hout, we ontzorgen u graag. Dat doen we uiterst degelijk volgens Veluwsch Vakwerk. 

 

Prefab houten schuur met overkapping

Uw houten overkapping met schuur bouwen wij prefab in onze werkplaats, waarna het opleveren op locatie plaatsvindt. Het voordeel hiervan, is dat de overlast op locatie tot een minimum wordt beperkt. Uw houten schuur met overkapping staat er binnen een mum van tijd en kan direct in gebruik worden genomen. Wenst u meer informatie over houten schuren met overkappingen, bel of mail ons dan gerust!

Configureer uw houten schuur

Configureer uw

L-dak model

Starten
Configureer uw

Plat dak model

Starten
Configureer uw

HSB schuur op maat

Starten

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie!

Direct aanvragen
brochure

Showroom bezoeken

Wij zien uit naar uw komst!

Afspraak maken