Offerte aanvragen

Een stijlvolle houten carport van Keurhorst Houtbouw

Een houten carport geeft uw woning of erf extra sfeer. En het ziet er niet alleen heel stijlvol uit. Een houten carport is ook heel praktisch. Het vormt een goede beschutting voor uw auto. Keurhorst Houtbouw kan uw carport in ieder gewenste stijl en geheel naar uw eigen wensen bouwen. 

Carport van douglas of eiken

Dankzij de jarenlange ervaring in het bouwen van eiken carports en douglas carpots kunt u niet alleen rekenen op een stijlvol ontwerp; wij denken ook praktisch met u mee. Zoekt u een praktische én stijlvolle beschutting voor uw auto? Keurhorst realiseert uw carport op maat. 

Stel uw carport samen

Stap 1: Kies een carport.

Een houten carport volgens Veluwsch vakwerk

Veluwsch vakwerk

De gedreven houtbouwers van Keurhorst Houtbouw bouwen uw carport op een duurzame en degelijke manier; Veluwsch vakwerk noemen we dat. Wij werken met een grote variatie aan materialen. Daarbij valt te denken aan een veranda met staanders van eiken of douglas. De veranda wordt geheel naar eigen wens afgewerkt met zinken goten en regenpijpen. 

 

Voorstel op maat

Wilt u een degelijke houten schuur van Keurhorst Houtbouw? Wij garanderen u jarenlang gebruiksplezier voor een eerlijke prijs. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij realiseren vervolgens een offerte en voorstel op maat voor uw houten schuur die voldoet aan uw wensen. Bel 0342 231 241 of mail info@keurhorsthoutbouw.nl.