M2 Vul de afmetingen in

Voer hier de gewenste afmetingen in:

Kies een type

Selecteer uw voorkeur voor het zichtbare gedeelte van de fundering:

Houtsoort

Kies de gewenste houtsoort voor de constructie:

Kies een kleur voor de palen

Maak een keuze voor de gevelbekleding:

Bekleding

Maak een keuze voor de geveldelen aan de buitenkant:

Maak een keuze voor de afwerking van de binnenzijde:

Gewenste afwerking voor de vloer

Gebruik / functie

Voor welke functie gaat u het bouwwerk gebruiken? Op basis van uw toelichting kunnen wij een goed advies uitwerken met de toe te passen materialen.

Terug naar stap 2

Stel nu uw veranda met plat dak samen

Van het vroege voorjaar tot de late nazomer genieten in uw eigen tuin? Dat kan met een veranda met plat dak. Keurhorst Houtbouw bouwt veranda's in alle soorten en maten. Stel nu uw eigen veranda samen op deze pagina en vraag een offerte aan.

Onder een veranda met plat dak, geheel gebouwd op basis van uw eigen ideeën en wensen, is het goed toeven. Bent u een genieter van het buitenleven? Dan is een veranda met plat dak echt iets voor u! 

Voorwaarden

Keurhorst Houtbouw bouwt degelijke veranda's volgens Veluwsch Vakwerk. We houden dan ook niet van kleine lettertjes. De genoemde richtprijs is een eerlijke prijs waar we de veranda daadwerkelijk voor kunnen realiseren en monteren (conform bovengenoemde specificaties). Vraag voor een exacte prijsopgave een offerte aan. 

Een veranda op maat

Om de keuze voor u gemakkelijk te maken werken we vanuit basismodellen. De mogelijkheden zijn echter onbeperkt. Heeft u specifieke wensen of ideeën? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer over Keurhorst
/

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

U wilt een een veranda laten bouwen? We werken graag een prijsopgave voor u uit. Door middel van het formulier kunt u alle wensen aan ons doorgeven, dan gaan we voor u aan de slag.

Weet u zeker dat u wilt stoppen?

Als u de pagina nu verlaat worden uw keuzes in de configurator niet opgeslagen en zou u de configurator bij terugkeer opnieuw moeten invullen.

Configurator sluiten